Casă 6 dormitoare și 4 băi

de vânzare

Cauți un loc unde să îți regăsești ritmul? O vilă construcție nouă și 1000 de metri pătrati de teren ar putea fi soluția. Casa, construită în 2013, are 6 dormitoare ultra generoase, 3 băi, un living unde să îți petreci serile alături de familie sau prieteni, precum și o terasă spatioasă, unde grătarul este stăpan. […]

240 m2
6
3
Casă de vânzare sau la schimb

de vânzare

De vânzare casă cu 5 camere, 3 băi, proprietate deosebită situată pe teren de 1300 de metri pătrați. Vila este recent construită. Se acceptă și schimb cu apartament cu 4 camere +diferenta

5
3
2 camere

de vânzare

2 camere

25.000€

De vânzare apartament cu 2 camere, la parter, pe Bulevardul Republicii, în zona bisericii Constantin și Elena. Apartamentul are centrală termică, usă metalică, gresie și faianță în bucătărie, baie și pe hol și dispune și de balcon. Zonă foarte cochetă, ideală pentru un cuplu care preferă apropierea de piată, liniștea și grădina verde ce inconjoară […]

42 m2
Apartament decomandat 2 camere

de vânzare

De vânzare apartament cu 2 camere, decomandat, etajul 2, zonă liniștită , lângă noul Kaufland. Apartamentul este complet renovat, a fost foarte puțin timp locuit. 2 balcoane, situat pe mijloc, se vinde cu mobila de bucătărie și electrocasnicele aferente incorporate.

50 m2
Teren pentru casa de vacanta sau pensiune

de vânzare

Intr-un loc istoric si spiritual,la poalele maretului Ceahlau,pe culmi unde unduiri de ape se desfasoara la apus….. O proprietate cum putine sunt, unde mintea se reculege si inima isi regaseste pacea. 5620 de metri patrati de natura si liniste de nepretuit.

5620 m2
Nou!!!! Casa de vanzare

de vânzare

Casa de vanzare, in spate la Piata Mare. Este o proprietate deosebita, compusa din 2 case locuibile pe o suprafata de teren de 600 de metri patrati. O casa constructie noua, cu mansarda locuibila, 4 dormitoare si un spatiu comercial separat si o casa mai veche, renovata recent cu bucatarie si baie proprii.

160 m2
3
3
Loc de casa

de vânzare

De vanzare teren, loc de casa la Cordun, pe strada Moldovei, in suprafata de 1544 de m.p., in realitate 1800 de metri patrati, cu deschidere de 30 de metri la strada. Terenul are curent electric si acces la gaz metan.

Apartament 3 camere

de vânzare

Apartament cu 3 camere, in zona abator, etajul 1. Apartamentul este mobilat si se vinde ca atare. Bloc izolat, boxa separat. Toate imbunatatirile.

Apartament 4 camere de inchiriat

de închiriat

De inchiriat apartament cu 4 camere, situat la etaj 2, nemobilat. Apartamentul este dotat cu centrala termica.

Apartament 3 camere ultracentral

de vânzare

De vanzare apartament cu 3 camere, decomandat, zona Primarie-Casa de Cultura, etaj intermediar, renovat modern.

70 m2
2
2
Hale industriale de inchiriat

de închiriat

De inchiriat hale industriale cu suprafete variabile, incepand de la 330 de metri patrati, pana la 2500 de metri patrati. Halele pot fi compartimentate la cererea si dupa nevoia clientului. Ele sunt pe platforma industriala in functiune  si dispun de toate utilitatile: acces cu TIR-ul, caldura, grupuri sanitare , parcare, aer conditionat, pavilion administrativ, etc. […]

Spatiu comercial

de vânzare

Spatiu comercial

Preț prin telefon!

De vanzare spatiu comercial ultracentral, ideal pentru cabinet de avocatura, de contabilitate sau alte servicii. Expunere atat pe fata, la E85 , cat si in spate .

60 m2
3
Teren Trifesti

de vânzare

Teren Trifesti

30.000€

De vanzare un lot de teren de 3000 de metri patrati, situat in sat Trifesti, la doar 6 km distanta de centrul orasului Roman.  Pozitie ideala atat pentru casa cat si pentru orice  fel de activitate comerciala.

3000 m2
Apartament de vanzare

de vânzare

De vanzare apartament cu 2 camere , zona Republicii-Piata mica , complet renovat si modernizat, inclusiv cu aer conditionat si rulouri exterioare la toate geamurile.

Apartament de lux 2 camere, mobilat

de vânzare

De vanzare apartament cu 2 camere, mobilat si utilat. Imobilul se situeaza ultracentral, pe strada Libertatii, in spatele Casei de Cultura. Este decomandat si a fost renovat recent cu materiale de calitate  superioara. Se vinde mobilat si utilat .

50 m2
1 2 6