Teren pentru casa

de vânzare

2 săptămâni ago

De vanzare teren in suprafata de 500 de metri patrati, ideal pentru constructie locuinta, in zona de agrement. Terenul se afla pe strada Caramidariei. Utilitati pe strada.

500 m2
Teren ideal pentru constructie casa

de vânzare

De vanzare teren in surafata de 588 de metri patrati, zona Parc, cu deschidere de 24 de metri liniari . Gaz, apa, canalizare, curent electric, liber pentru constructie.

588 m2
Teren pentru constructie locuinta

de vânzare

Teren cu suprafata de 500 de metri patrati, intravilan Roman. Toate utilitatile sunt la marginea terenului.

500 m2
Teren la Rosiori-Dulcesti

de vânzare

Teren la Rosiori-Dulcesti

10€ / 10 euro/m.p

Teren in suprafata de 1700 de metri patrati la Rosiori (Dulcesti). ldeal pentru loc de casa sau chiar afacere, dat fiind ca este in imediata apropiere a drumului judetean . Utilitatile sunt pe teren . Gaz si curent electric trifazic , inclusiv proiect de casa pentru care s-au obtinut toate avizele si aprobarile necesare .

1.700 m2
4 hectare teren intravilan

de vânzare

4 hectare teren intravilan

12€ / 12 euro/metru patrat

De vanzare teren intravilan , liber , construibil atat industrial cat si rezidential. Terenul are forma de dreptunghi cu laturile de 300, respectiv 133 de metri liniari. Toate utilitatile sunt in zona. Nu are restrictii de constructie si este o excelenta posibilitate de dezvoltare, fiind in imediata apropiere a tuturor punctelor centrale.

Teren cu casa

de vânzare

Teren cu casa

70.000€

Teren in suprafata de 449 de metri patrati, cu casa demolabila pe el, in centrul orasului, ideal pentru cabinete medicale sau locuinta.

449 m2
Teren (vandut)

de vânzare

Teren (vandut)

22.000€
207 m2

Acest site nu colectează date cu caracter personal și folosește cookies strict pentru funcționare. Accept

Compare