Teren industrial

de vânzare

De vânzare 4 loturi alăturate a câte 498 de metri pătrați fiecare, plus un lot de 178 de metri pătrați. În total 2170 de metri pătrați, cu deschidere totală de 65, 14 metri liniari la stradă. Toate utilitățile sunt la marginea terenului, acesta fiind amplasat pe o stradă fară restricții de tonaj. Ideal pentru hale […]

2.170 m2
Loc de casă in zonă foarte liniștită

de vânzare

De vânzare loc de casă in zonă foarte liniștită,  700 de metri pătrați.

700 m2
Teren pentru casa de vacanta sau pensiune

de vânzare

Intr-un loc istoric si spiritual,la poalele maretului Ceahlau,pe culmi unde unduiri de ape se desfasoara la apus….. O proprietate cum putine sunt, unde mintea se reculege si inima isi regaseste pacea. 5620 de metri patrati de natura si liniste de nepretuit.

5.620 m2
Loc de casa

de vânzare

De vanzare teren, loc de casa la Cordun, pe strada Moldovei, in suprafata de 1544 de m.p., in realitate 1800 de metri patrati, cu deschidere de 30 de metri la strada. Terenul are curent electric si acces la gaz metan.

Teren Trifesti

de vânzare

Teren Trifesti

30.000€

De vanzare un lot de teren de 3000 de metri patrati, situat in sat Trifesti, la doar 6 km distanta de centrul orasului Roman.  Pozitie ideala atat pentru casa cat si pentru orice  fel de activitate comerciala.

3.000 m2
Teren Secuieni la E85

de vânzare

De vanzare teren intravilan situat in sat Secuienii Noi , cu iesire la soseaua E 85. Terenul este format din 2 parcele, aproximativ egale ca suprafata, parcele care se pot vinde separat sau impreuna.

Teren pentru casa/Vandut

de vânzare

De vanzare teren in suprafata de 500 de metri patrati, ideal pentru constructie locuinta, in zona de agrement. Terenul se afla pe strada Caramidariei. Utilitati pe strada.

500 m2
Teren ideal pentru constructie casa

de vânzare

De vanzare teren in surafata de 588 de metri patrati, zona Parc, cu deschidere de 24 de metri liniari . Gaz, apa, canalizare, curent electric, liber pentru constructie.

588 m2
Teren pentru constructie locuinta/ Vandut

de vânzare

Teren cu suprafata de 500 de metri patrati, intravilan Roman. Toate utilitatile sunt la marginea terenului.

500 m2
Teren la Rosiori-Dulcesti/Vandut

de vânzare

Teren in suprafata de 1700 de metri patrati la Rosiori (Dulcesti). ldeal pentru loc de casa sau chiar afacere, dat fiind ca este in imediata apropiere a drumului judetean . Utilitatile sunt pe teren . Gaz si curent electric trifazic , inclusiv proiect de casa pentru care s-au obtinut toate avizele si aprobarile necesare .

1.700 m2
4 hectare teren intravilan

de vânzare

4 hectare teren intravilan

12€ / 12 euro/metru patrat

De vanzare teren intravilan , liber , construibil atat industrial cat si rezidential. Terenul are forma de dreptunghi cu laturile de 300, respectiv 133 de metri liniari. Toate utilitatile sunt in zona. Nu are restrictii de constructie si este o excelenta posibilitate de dezvoltare, fiind in imediata apropiere a tuturor punctelor centrale.

Teren cu casa/ retras de la vanzare

de vânzare

Teren in suprafata de 449 de metri patrati, cu casa demolabila pe el, in centrul orasului, ideal pentru cabinete medicale sau locuinta.

449 m2
1 2

Acest site nu colectează date cu caracter personal și folosește cookies strict pentru funcționare. Accept

Compare