Despre noi

Infiintata in anul 2006, agentia imobiliara Avantaj a reusit sa se impuna rapid pe piata de profil din zona Romanului, atat prin profesionalismul angajatilor cat si prin strategiile de dezvoltare implementate.

Desprinzandu-se de linia impusa de predecesori pe zona imobiliarelor, agentia Avantaj a reusit s Înființată în anul 2006, agenția imobiliară Avantaj a reușit să se impună rapid pe piață de profil din zonă Romanului, atât prin profesionalismul angajaților cât și prin strategiile de dezvoltare implementate.

Desprinzându-se de linia impusă de predecesori pe zona imobiliarelor, agenția Avantaj a reușit să-și formeze un nou etalon în afacere, prin aproprierea de client, înțelegerea nevoilor lui și venind permanent în întâmpinarea oricăror posibile solicitări.

Și pentru că „Avantaj” înseamnă să fii mereu cu un pas înainte, să fii dinamic și eficient, agenția imobiliară Avantaj va pune la dispoziție website-ul www.imobiliare-roman.ro. Pe lângă ultimele oferte imobiliare, aici vom împărtăși din experiență noastră pentru a va putea descurcă mai ușor în hățișul imobiliar și pentru a fi avizați de eventualele pericole ce va pot paște atunci când veți cumpără, vinde sau închiria o casă, un apartament sau teren. a-si formeze un nou etalon in afacere, prin aproprierea de client, intelegerea nevoilor lui si venind permanent in intampinarea oricaror posibile solicitari.

Si pentru ca „Avantaj” inseamna sa fii mereu cu un pas înainte, sa fii dinamic si eficient, agentia imobiliara Avantaj va pune la dispozitie website-ul www.imobiliare-roman.ro. Pe langa ultimele oferte imobiliare, aici vom impartasi din experienta noastra pentru a va putea descurca mai usor in hatisul imobiliar si pentru a fi avizati de eventualele pericole ce va pot paste atunci cand veti cumpara, vinde sau inchiria o casa, un apartament sau teren.

Contact Info

Bd. Roman Musat, Bl. 24, parter
611145 Roman, România

Telefon: 0744 706 280
Email: apasă aici pentru a trimite email
Web: imobiliare-roman.ro

Acest site nu colectează date cu caracter personal și folosește cookies strict pentru funcționare. Accept

Compare